شماره تلفن 02166046941
خانه » ۱۰ گیر کردن غذا در دندان
گیر غذایی یکی از شایع ترین مشکلاتی است که مراجعین به مطب های دندانپزشکی دارند. غذا زمانی بین دندانهای شما گیر میکند که غذایی خورده می شود. گاهی اوقات می توانید آنها را بردارید، اما اغلب اوقات نمی توانید بدون نخ دندان این کار را انجام دهید. این گیر غذایی در صورت عدم درمان ممکن است در نهایت منجر به پوسیدگی دندان یا التهاب لثه شود.
ممکن است لحظات خجالتآوری را تجربه کرده باشید که در آن یک تکه سالاد سبز بین دندانهایتان گیر کرده است، برای دیگران قابل مشاهده است اما ممکن است خودتان حتی متوجه آن نشوید. هنگامی که یک تکه بزرگ گوشت در پشت دندان شما به دام افتاده باشد، می تواند آزاردهنده باشد و باعث ایجاد ناراحتی شود. جدا از لحظات ناخوشایند گیر غذایی، گاهی اوقات وقتی گیر غذا به لثه ها می رسد، می تواند لثه ها را تحریک کند و باعث تورم و درد لثه های شما شود.
فضای بین دندان ها : دندان های ما در کنار هم رشد می کنند تا تماس نزدیک ایجاد کنند تا غذا در بین دندان ها گیر نکند. دندان های ما به مرور زمان جابه جا می شوند.این قضیه ممکن است به دلیل ساییدگی و جویدن روزانه و همچنین ناشی از مشکلات دندان قروچه باشد. در مواقعی که ۲ دندان با هم تماس شل دارند، مشکل گیر غذایی ایجاد می شود.
مشکل هم ترازی دندان ها : زمانی که دندان های ما به درستی در یک راستا قرار نگیرند، غذا در بین “گوشه ها و شکاف های عجیب و غریب” مابین دندان های ما به دام می افتد.
حفره بین دندان ها : حفره زمانی ایجاد می شود که پوسیدگی دندان وجود داشته باشد. با پیشرفت پوسیدگی، سوراخی روی سطح دندان ایجاد میکند که در این حالت بین ۲ دندان قرار دارد. خیلی اوقات وقتی یک گیر غذایی وجود دارد، پوسیدگی در ساختار هر دو دندان مجاور هم اتفاق می افتد.
شماره تلفن 02166046941
کلیه حقوق برای این وب سایت محفوظ می باشد
طراحی و بهینه سازی : پنگاش